Smed til smedearbejde på land
​og under vand

​Min vision er at give den bedste service

​Skal du bruge en smed til en opgave i vand eller på land? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring som erhvervsdykker, og jeg udfører både inspektion, svejsning og undervandsarbejde. Mine kunder befinder sig typisk ved Femern Bælt-forbindelsen samt på hele Lolland, Falster og Sjælland.

Jeg har naturligvis certifikat til både svejsning, dykning og meget andet. Min vision er enkel, og det er at give den bedste service. Samtidig sætter jeg en stor ære i at levere professionelt kvalitetsarbejde, der lever op til mine kunders forventninger.

Skæring, boring og svejsning under vand

​Jeg har ekspertise inden for svejsning, boring, skæring samt pumpning og spuling. Jeg tilbyder også rådgivning og inspektion med foto og video. Mit speciale er dykkerarbejde, hvor jeg blandt andet udfører skæring, boring og svejsning under vand. Det kan være i forbindelse med bjergning, konstruktion eller reparation. Derudover udfører jeg støbning af beton.

Jeg råder over hydraulisk værktøj til at udføre store tunge løft samt klippe- og klemmeopgaver. Det kan være i både rustfrit stål og sort jern. Jeg har endvidere et værksted på 1.000 kvadratmeter, hvor der er to traverserende op til 32 tons. Der er adgang til begge sider af værkstedet med lastbil. Jeg kan med andre ord varetage alle små og store opgaver for en smed, herunder stålkonstruktioner til offshore- og inshoreindustrien. 

Mit smede- og dykkerfirma har 9 års erfaring, men jeg har 14 års erfaring som erhvervsdykker. Mine smede har alle de nødvendige certifikater og 20 års erfaring fra store projekter i ind- og udland. Dermed kan jeg løse de fleste opgaver uanset type, størrelse og kompleksitet.

Få et uforpligtende tilbud fra en erfaren smed

​Du er altid velkommen til en snak om dine ønsker, behov og krav, og jeg fortæller gerne mere om mine ydelser. Samtidig kan du få råd og vejledning. Herefter kan jeg give et uforpligtende prisoverslag eller et konkret tilbud. Jeg står med andre ord klar, når du har brug for en professionel og erfaren smed til opgaver på land eller under vand.

Sådan skiller jeg mig ud fra mine konkurrenter

​Derfor vælger mine kunder mig 

welders-mask

Specialist indenfor
​smedarbejde

oxygen-tank

Erfaren indenfor

erhvervsdyrking

ribbon-2

10 års professionel
​erfaring i begge brancher

Få et uforpligtende tilbud på din opgave, ved at udfylde formularen

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

har du en opgave på hjertet?

Hvordan kan jeg hjælpe?

Har du spørgsmål til mine ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen til venstre.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Adresseoplysninger

Femern Subsea Service v/ Per Lange

Lindsgade 10, 4970 Rødby

Klik her for rutevejledning

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 42 23 53 87

E-mail: faktura.fss@yahoo.com

​CVR: 33824157

Udfyld min formular

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge min erfaring, så kontakt mig via formularen her.